Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

8 δυνατά στέκια για φρέσκο ψάρι στην Κύπρο

Καλοκαιρινές εστιατορικές προτάσεις ψαροφαγίας στο νησί μου μυρίζουν θάλασσα και ειδικεύονται σε ψάρια και θαλασσινα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2024

Το καλοκαιράκι φτάνει κι επιλέγουμε θάλασσα, παραλιακά μαγαζιά που τα φιλάει το κύμα ενώ στο πιάτο μας θέλουμε λαχαριστά φρέσκα ψάρια, πλούσιου ψαρομεζέδες, τηγανητά ψαράκια της βάρκας, νοστιμές και θησαυρούς της θάλασσας και αρώματα που θα μας συντροφεύσουν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οκτώ ντόπια εστιατόρια του νησιού, εξειδικεύονται στο ψάρι και γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του είτε αυτό είναι στο τηγάνι, στον φούρνο στη σχάρα. Από τα καλαμαράκια και το χταποδάκι, μέχρι τις γαρίδες και τις σουπιές θα γευτούμε στα τραπέζια τους και θα απολαύσουμε την μοναδικής φιλοξενία τους. Το καλοκαίρι είναι ψάρι του γυαλού, φρεσκότατο, άρωμα από ιώδιο, παγωμένη μπίρα, ουζάκι, ψαρομεζέδες, νοστιμιές του βυθού, καλή παρέα και χαλάρωση.

Σε αυτά τα οκτώ υπέροχα εστιατόρια για ψάρι θα βρεις όλα αυτά και πρέπει να τα βάλεις στη λίστα σου για το φετινό καλοκαίρι.

ΑΤΤΛΑΝΤΙΔΑ 1.jpg

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ
Στην Ατλαντίδα θα φας καλό, ποιοτικό φαγητό με άψογη εξυπηρέτηση και σε πολύ φιλικές τιμές. Καθημερινά σερβίρει φρέσκα κυπριακά ψάρια, πλούσιο ψαρομεζέ, πιατέλες με θαλασσινά και λαχταριστές σαλάτες και σνακ που τα απολαμβάνεις στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης. Τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες, ανοίγει και το υπέροχο beach bar του με τη μαγική θέα που θα σε χαλαρώσει. Διάλεξε από την πλούσια κάρτα που διαθέτει ένα από τα δροσερά ποτά, cocktails και παγωτά του, χαλάρωσε και απόλαυσε τη μοναδική ατμόσφαιρά του. Αναλαμβάνει βαφτίσεις και δεξιώσεις σε μια από τις βεράντες του, αλλά και στο όμορφο γρασίδι του. Υπάρχει, επίσης, οργανωμένη παραλία με κρεβατάκια για όσους θέλουν να συνδυάσουν τον καλό της ψαρομεζέ με τον ήλιο και τη θάλασσα.

ΑΤΤΛΑΝΤΙΔΑ 2.jpg


Στο πιάτο σου: Αξίζει να παραγγείλεις την πιατέλα με θαλασσινά που σερβίρει. Θα έρθει στο πιάτο σου μία γενναιόδωρη μερίδα από θησαυρούς της θάλασσας, καλομαγειρεμένους και μυρωδάτους, που ικανοποιούν κάθε λάτρη των ψαριών και όχι μόνο. Ο πλούσιος ψαρομεζές της Ατλαντίδας περιλαμβάνει κυπριακή χωριάτικη σαλάτα, έξι καλοφτιαγμένα, σπιτικά ορεκτικά (ταχίνι, ταραμάς, ξυδάτα, ελιές, τυροκαυτερή και μελιτζανοσαλάτα) και σε πιάτα φρέσκο καλαμάρι, σουπιές, γαρίδες, μύδια, καβουροκεφτέδες, διαφορετικά είδη ψάρια τηγανητά, τσιπούρα ή λαβράκι στη σχάρα, φρούτο, γλυκό και κυπριακό καφέ. Δοκίμασε το εξαιρετικό σαγανάκι με γαρίδες και το σαγανάκι με μύδια, που φτιάχνονται με μπόλικο υλικό και έχουν πλούσια γεύση κι αρώματα.
(26964525, 99624926) Τουριστική Πλαζ Γεροσκήπου, Πάφος. Δ-Κ 12.00-23.00.
Facebook: Atlantida Fish Tavern

299771863_505360354930859_6500164466937328192_.width-800.jpg

ΓΛΑΡΟΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ
Μετράει μία ιστορία που σύντομα συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής. Άνοιξε τις πόρτες της το μακρινό 1977, εκεί που σήμερα βρίσκεται η Μαρίνα Λεμεσού,. Σήμερα, η οικογένεια του κ. Βασίλη, ο Γλάρος, συνεχίζει την σταθερή πορεία της με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη για το καλό, φρέσκο ψάρι, στη νέα της τοποθεσία κοντά στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού. Το εσωτερικό του χώρου απλό αλλά προσεγμένο, με παραδοσιακά τραπέζια ντυμένα στα γαλανόλευκα, να δημιουργούν ένα άκρως νησιωτικό σκηνικό, που θα σε ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ένας χώρος χαλαρός, φιλικός με χαμογελαστούς ανθρώπους όπυς θα περάσεις όμορφα με την παρέα και την οικογένεια. Πρόκειται για ένα όμορφο στέκι, με μεγάλη βεράντα όπου βλέπεις τη θάλασσα και αποπνέει απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Η βεράντα, άλλωστε, είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της ψαροταβέρνας, πέραν από το φαγητό της.

PHOTO 2 GLAROS.jpg


Στο πιάτο σου:
Με το απέραντο γαλάζιο να γεμίζει το μάτι σου, θα περάσει από μπροστά σου ό,τι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει η θάλασσα. Τηγανητό καλαμάρι, καβουράκια, γαρίδες, καβουροκεφτέδες, ψαροκεφτέδες, spring rolls με χαρίδες, μύδια, φιλέτο ψαριού, χταπόδι σχάρας είναι μόνο μερικές από τις νοστιμιές που συνθέτουν του ψαρομεζέδες. Ένας χορταστικός, πληθωρικός ψαρομεζές για απαιτητικούς ουρανίσκους. Εκτός όμως από την ποικιλία μεζέδων, τα ψάρια του είναι πάντα εξίσου φρέσκα, και προσφέρονται αναλόγως με το τι έχει η θάλασσα να δώσει, ψημένα ή τηγανισμένα στην εντέλεια. Το μενού συμπληρώνουν, εκτός των άλλων, φρέσκος ροφός, μύδια κατσαρόλας, αθερίνα, συναγρίδα παραγαδιού, σουπιές με μελάνι στη σχάρα και λαδολέμονο, μπαρμπούνι στη σχάρα και παστό χταπόδι. Ό,τι κι αν επιλέξεις όμως, μπορείς να είσαι ήσυχος πως θα γευτείς μόνο τα πιο ποιοτικά και φρέσκα, αφού ο ιδιοκτήτης, ο κ. Βασίλης, ξέρει πολύ καλά την τέχνη του ψησίματος των θαλασσινών.
Facebook: Ψαροταβέρνα Γλάρος
Instagram: Glaros Fish Tavern
(99357049) Ιντίρας Γκάντι 31, Τσιφλικούδια, Λεμεσός.

KALAMIES  1.jpg


ΚΑΛΑΜΙΕΣ, ΠΡΩΤΑΡΑΣ
Οι Καλαμιές στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά φημίζονται για το καλό φρέσκο ψάρι τους! Ένα εστιατόριο θαλασσινών με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, φιλικό περιβάλλον, αλλά και μια τίμια προσέγγιση στον πελάτη, που βάζει μεράκι σε ό,τι μαγειρεύει με προτεραιότητα πάντα την καλύτερη ποιότητα, την ποικιλία και τη γεύση. Εδώ η απόλαυση του φρέσκου ψαριού και των λαχταριστών θαλασσινών δεν είναι πολυτέλεια. Είναι καθημερινή επιλογή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι εδώ και 48 χρόνια αποτελεί σταθερή επιλογή στον παραλιακό Πρωταρά. Η παρουσία δε τριών γενεών ιδιοκτητών στον ίδιο χώρο, την ίδια στιγμή, είναι ένα ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που αγγίζει τις καρδιές όλων των ρομαντικών και αθεράπευτα συναισθηματικών, ιδίως τη στιγμή που θα περάσουν και από το δικό σου τραπέζι, για να σε ευχαριστήσουν που τιμάς το ιστορικό μαγαζί τους, μα και για να δουν αν περνάς όμορφα και γευστικά τις στιγμές σου κοντά τους.

KALAMIES 2.jpg


Στο πιάτο σου:
Το μενού του εδώ δημιούργησε κατά βάση η ιδιοκτήτρια και σεφ Μαρία Ζαχαριάδου Μουστακά, και είναι βασισμένο στην αρτιότητα των πρώτων υλών, στα φρέσκα υλικά και στις δημιουργικές, αυθεντικές προτάσεις πετυχαίνοντας έτσι να βρίσκεται στην καρδιά όσων λατρεύουν τα ψαρικά και όχι μόνο. Εξ ου και οι επιλογές που προσφέρει το εστιατόριο είναι πολλές, ώστε να καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Φυσικά τα ολόφρεσκα ψάρια και τα θαλασσινά εδέσματα πρωταγωνιστούν: Φρέσκα μύδια, χτένια σοτέ σε βούτυρο και λεμόνι, tuna tartare και σολομός carpaccio είναι μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που θα ενθουσιάσουν και τους δικούς σου γευστικούς κάλυκες, ενώ επιβάλλεται να δοκιμάσεις τους λουκουμάδες χαλουμιού με μέλι που θα σε οδηγήσουν σε ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι. Και για όσους θέλουν να απολαύσουν το πανέμορφο τοπίο των “Καλαμιών” χωρίς όμως να στερηθούν το κρέας που τόσο πολύ αγαπούν ή για όσους ακολουθούν μία vegetarian ή vegan διατροφή, το εστιατόριο έχει προνοήσει καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες που πλαισιώνουν τις προτάσεις του μενού, αλλά και πιάτα από ζυμαρικά, κυπριακές συνταγές και πιάτα σχάρας.
(23831145) Περνέρα, ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, Πρωταράς. Δ-Κ 12.00-23.00 (κουζίνα).
Facebook: Kalamies Restaurant
Instagram: kalamies restaurant

koymparis1.width-800.jpg

ΛΟΪΖΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΗΣ FISH TAVERN, ΖΥΓΙ
Έχοντας μια αξιοσέβαστη πορεία στον χώρο της εστίασης, ο Λοϊζος Κουμπαρής άνοιξε και λειτουργεί τη δική του ταβέρνα στο Ζύγι, το 1997. Μια οικογενειακή ψαροταβέρνα πλάι στο κύμα που καθιστά ξεκάθαρο ότι στοχεύει στη φιλοξενία και την καλοπέραση μικρών και μεγάλων. Τα παιδιά απολαμβάνουν παιχνίδι στον μεγάλο παιχνιδότοπο στον όμορφο, φροντισμένο κήπο που περιτριγυρίζεται από τραπέζια. Οι μεγάλοι δε, με τη θάλασσα να απλώνεται μπροστά τους, χαλαρώνουν στο καλοκαιρινό σκηνικό και γεύονται φρέσκο, καλοψημένο ψάρι.

koymparis.width-800.jpg

Στο πιάτο σου: Με τον αέρα της θάλασσας να σε βάζει στην πιο καλοκαιρινή διάθεση και πάντα με άξονα την άριστη ποιότητα και το σωστό ψήσιμο, ο Κουμπαρής προσφέρει απλόχερα εκλεκτούς μεζέδες. Περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, φρέσκο καλαμάρι, spring rolls με γαρίδες, φιλέτο ψαριού, καβουράκια, χταπόδι στη σχάρα και μπαρμπούνι. Εναλλακτικά, μπορείς να διαλέξεις μερίδες ψαριών και θαλασσινών από μια εκτεταμένη λίστα που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ή ψάρι με το κιλό (λυθρίνι, φαγκρί, συναγρίδα, σαργός, κορκούνες κ.ά.). Διάλεξε αν θέλεις να καθήσεις στην υπέροχη βεράντα ή πλάι στο κύμα, και άσε τον Κουμπαρή να αναλάβει το γεύμα σου. Συνόδευσέ το με ένα ποτήρι κρασί από την προσεγμένη λίστα του, που περιλαμβάνει επιλογές από κυπριακά οινοποιεία.
Facebook: Koumbaris Fish Tavern
(24332450) Γρηγόρη Αυξεντίου 34, Ζύγι, επ. Λάρνακας

processed-68DF7C97-9117-4B4E-9038-7A7DFF6A4CAA.jpeg


TO ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ, ΠΡΩΤΑΡΑΣ
Εκεί, στον απόλυτο προορισμό του καλοκαιριού στην Κύπρο, τον Πρωταρά, θα βρεις μία εξαιρετική επιλογή για ψάρια και θαλασσινα με θέα την καταγάλανη θάλασσα της Αμμοχώστου. Η πανέμορφη παραλία Βυζακιά στον Πρωταρά, φιλοξενεί στην ακτή της, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσας ένα ποιοτικό και πολύ ψαγμένο εστιατόριο θαλασσινών, που δημιουργεί μία ξεχωριστή εμπειρία φαγητού! Πρόκειται για το εστιατόριο Ακρογιάλι, που προσφέρει εξαιρετικό φαγητό, με ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά να απογειώνουν το μενού και ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ένας χώρος ιδανικός για χαλάρωση, με θέα τη θάλασσα, μεγάλο χώρο με γρασίδι όπου μπορούν παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια, πανύψηλους φοίνικες που δημιουργούν ένα εξωτικό περιβάλλον και μία ατμόσφαιρα μαγευτική.

processed-D6569804-0636-4385-A164-95C4263C1398.jpeg

Στο πιάτο: Από τις κορυφαίες επιλογές στο πλούσιο μενού του, θεωρούνται τα φρέσκα ψάρια και τα μεζεδάκια με θαλασσινά όπως χταπόδι, καλαμάρι, σουπιές, γαρίδες κ.ά., τα οποία είναι όλα καλομαγειρεμένα. Σερβιρισμένα με φρεσκότατες σαλάτες και αλοιφές, τηγανητές πατάτες και παγωμένη μπίρα αποτελούν το ιδανικότερο γεύμα πλάι στο κύμα με τον θαλασσινό αέρα και καλοκαιρινή αύρα του Πρωταρά. Από τα πιο σπέσιαλ πιάτα του εστιατορίου είναι το τηγανητό καλαμάρι που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις. Εδώ να σημειώσουμε πως ο σεφ εστιάζει στις ποιοτικές πρώτες ύλες και τα φρέσκα προϊόντα ώστε να δημιουργήσει εξαιρετικό φαγητό και γευστικά πιάτα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό. Πέραν όμως των ψαριών και των θαλασσινών το μενού περιλαμβάνει κι επιλογές κρεατικών με πολύ καλές επιδόσεις. Πιάτα πλούσια, χορταστικά και καλομαγειρεμένα για όλη την οικογένεια. Πέραν, όμως από τα νόστιμα πιάτα του, το Αγρογιάλι ξεχωρίζει, όπως θα κατάλαβες για την ίδια την τοποθεσία του! Ο χώρος του είναι προσεγμένος και μίνιμαλ, με τους φοίνικες και το θαλασσινό αεράκι να συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης, ενώ η ατμόσφαιρά του είναι ζεστή, φιλική και άκρως χαλαρή. Ειδικά όμως την ώρα του ηλιοβασιλέματος, το Ακρογιάλι είναι απλώς γοητευτικό και σίγουρα αξίζει να το επισκεφθείς!
(23832343) Βυζακιάς 15, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 12:00-22:00.
Facebook: To Akroyiali
Instagram: toakroyiali

IMG_5094.jpg

ΤΟ ΞΕΦΩΤΟ, ΖΥΓΙ
Το δημοφιλές ψαροχώρι της Κύπρου είναι ιδιαίτερα γνωστό για το φρέσκο του ψάρι και φυσικά τις εξαιρετικές τους ψαροταβέρνες. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το φημισμένο εδώ και πολλά χρόνια Ξέφωτο. Μία ταβερνούλα με νησιώτικη αισθητική που θα σε ταξιδέψει νοερά στις θάλασσες και τα νησιά του Αιγαίου με χρώματα γαλάζιο και λευκό να κυριαρχούν στη διακόσμηση του χώρου. Αυτή την εποχή θα επιλέξεις να καθίσεις στην όμορφη και φροντισμένη αυλή του βαμμένη στα χρώματα ενός ελληνικού νησιού. Ένας χώρος με χαλαρή, παρεϊστική ατμόσφαιρα, όπου παρέες και οικογένειες κάθονται στην πλακόστρωτη αυλή για φρέσκο, ποιοτικό ψάρι. Εδώ σίγουρα θα σου ανοίξει η όρεξη και θα απολαύσεις πολύ καλές ψαριές.

IMG_4534.jpg

Στο πιάτο σου: Αυτό το νοερό σου ταξίδι στα ελληνικά νησιά θα ολοκληρωθεί μόλις φτάσουν μπροστά σου τα πλούσια πιάτα με φρέσκα ψάρια που ετοιμάζει η κουζίνα του μαγαζιού. Η ψαροταβέρνα "Το Ξέφωτο" διατηρώντας τη φιλοσοφία της φρέσκιας πρώτης ύλης, σερβίρει πιάτα φτιαγμένα με σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές, μεράκι και απόλυτη αφοσίωση. Εξάλλου, πρόκειται για έναν προορισμό που παραμένει σταθερή αξία ποιότητας και γεύσης, με το μενού του να τα προσφέρει όλα: από ολόφρεσκες σαλάτες, ορεκτικά και ντόπια φρέσκα ψάρια, που φτάνουν κάθε πρωί στην ταβέρνα κατευθείαν από τις κυπριακές θάλασσες, μέχρι πλούσιους ψαρομεζέδες, που σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις με ευχαρίστηση θαλασσινά και ψάρια σε μεγάλη ποικιλία. Από το τραπέζι σου δεν πρέπει να λείψουν βέβαια ούτε τα θαλασσινά εδέσματα, όπως το καλαμάρι, το χταπόδι, οι γαρίδες, οι σουπιές, τα μύδια και όλα τα άλλα καλούδια της θάλασσας. Πέρα από την καλή πρώτη ύλη, το Ξέφωτο φημίζεται επίσης τόσο για την άριστη εξυπηρέτησή σου, τη φιλοξενία των ανθρώπων του όσο και για τις φιλικές του τιμές.
Facebook: Fish Tavern To Xefoto - Zygi - Ψαροταβέρνα Το Ξέφωτο
(99459906, 24332378) Παραλιακός Δρόμος Ζυγίου.

pyxida_NOBDukZ.width-800.jpg


ΠΥΞΙΔΑ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ / ΛΕΜΕΣΟΣ
Οι λάτρεις του φρέσκου ψαριού έχουν προορισμό, σε δύο πόλεις. Από τη μία, αν είσαι Λευκωσία, δεν χρειάζεται να πας μακριά αφού η Πυξίδα φέρνει τις γεύσεις και την αισθητική της θάλασσας σε ένα ωραίο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης. Από την άλλη, αν βρεθείς παραθαλάσσια, στη Λεμεσό, μπορείς να απολαύσεις ψάρι και θαλασσινά σε έναν όμορφο, κομψό χώρο με υπέροχη θέα στη θάλασσα, στη νέα Μαρίνα Λεμεσού. Όποιο από τα δύο κι αν επιλέξεις όμως, ξέρεις σίγουρα πως η ποιότητα είναι εγγυημένη.

pyxida_1.width-800.jpg

Στο πιάτο σου: Το μόνο σίγουρο είναι πως και στα δύο εστιατόρια, η Πυξίδα προσφέρει εκλεκτό ψάρι με γευστικές επιρροές από τη διεθνή κουζίνα και γκουρμέ πιάτα. Αφού ξεκινήσεις με τα νόστιμα ορεκτικά – που πέραν από τις αλοιφές περιλαμβάνουν ελιές για τσίμπημα, γαύρο μαρινάτο, χταπόδι ξιδάτο ή καρπάτσιο, έχεις μπροστά σου τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για κυρίως. Ξιφίας σουβλάκι, σουπιές μαγειρευτές, ρύζι με θαλασσινά, επιλογές για γαρίδες και μύδια αλλά και λαχταριστές μακαρονάδες είναι μόνο μερικά απ’ όσα προσφέρονται. Επιπλέον, μπορείς να «καταφύγεις» στις σταθερές αξίες – τον πλούσιο ψαρομεζέ, με φρέσκια σαλάτα, ποικιλία ψαριών και θαλασσινών, τηγανητών ή μαγειρευτών. Βάλε στις επιλογές και τα φρέσκα ψάρια ημέρας, ψάρι στο αλάτι, αστακό θερμιδόρ ή καλαμάρι γεμιστό. Από εδώ, ακόμα και ο πιο πεινασμένος φεύγει χορτάτος.
(22445636) Μενάνδρου 5, 1066 Λευκωσία
(25051200) Μαρίνα Λεμεσού, 3601 Λεμεσός
Ιστοσελίδα:
pyxidafishtavern.com/
Facebook: Pyxida Fish Tavern
Instagram: @pyxidafishtavern


FOTO 1.jpg

ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΤΣΙ
Η εξαιρετικά προσεγμένη και δημοφιλής ψαροταβέρνα Ψαρόπουλος, στη διάσημη λεωφόρο Ακάμαντος στο Λατσί, εντυπωσιάζει με το εξαιρετικό φαγητό της και τη φρέσκια πρώτη ύλη της, συνδυάζοντας θέα στη θάλασσα και μια ανεπιτήδευτη, καλοφτιαγμένη κουζίνα που ξέρει να σε γοητεύει. Πρόκειται, εξάλλου, για μία ψαροταβέρνα σε ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, με απρόσκοπτη θέα προς τον κόλπο της Πόλης Χρυσοχούς...  μια υπέροχη εικόνα που την απολαμβάνεις όλες τις εποχές του χρόνου. Στου Ψαρόπουλου εγγυημένα θα βρεις νόστιμα, παραδοσιακά πιάτα που ικανοποιούν κάθε γούστο. Από το ψάρι της ημέρας που έρχεται κατευθείαν από τις βάρκες στις βιτρίνες του μέχρι τα ντόπια κρέατα που προμηθεύεται από τη γύρω περιοχή και τα εποχικά πιάτα που φτιάχνει με σπιτική φροντίδα. Πέρα από τα νόστιμα πιάτα του ξεχωρίζει ταυτόχρονα και για τη φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων της, που είναι ένα ακόμη ‘συν’ στα όσα έχει να προσφέρει στους πελάτες της.

FOTO 2.jpg

Στο πιάτο σου: Εδώ θα φας ποιοτικό φαγητό και πρώτης διαλογή ψάρια και θαλασσινά. Τι να ξεχωρίσεις πρώτα: Από το ψάρι της ημέρας που έρχεται κατευθείαν από τις ψαρόβαρκες της περιοχής στις βιτρίνες του και τα εποχικά πιάτα που φτιάχνει με σπιτική φροντίδα, μέχρι το φημισμένο του χταπόδι στη σχάρα, που μόνο αυτός ξέρει να φτιάχνει τόσο επιτυχημένα, αλλά και τον πλουσιότατο ψαρομεζέ του, στον οποίο περιλαμβάνονται πιάτα όπως σαλάτα, ταχίνι, ταραμοσαλάτα, καλαμάρι, μύδια, καβουροπόδαρα, ψάρι μικρό τηγανητό, γαριδούλες, σουπιές και ολόφρεσκη τσιπούρα. Άλλωστε ο σεφ του Ψαρόπουλου εμπνέεται από ό,τι φρέσκο βρίσκει στην αγορά της περιοχής, όπου έχει τους προμηθευτές του, και ετοιμάζει με μαεστρία νόστιμα πιάτα που μυρίζουν θάλασσα. Μεγάλη σημασία, επιπλέον, δίνει και στην εποχικότητα, με τις σαλάτες, τα χόρτα και τα ψαράκια να εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή. Στο μενού του ωστόσο δεν θα βρεις μόνο πιάτα με πρωταγωνιστές τα ψάρια και τα θαλασσινά, αλλά και τα κρεατικά, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, μιας και επίσης φτιάχνονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες και ντόπια κρέατα που προμηθεύεται από τη γύρω περιοχή. Όλα αυτά σ' ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό προς κάθε επισκέπτη!
(26321089) Λεωφ. Ακάμαντος, Λατσί, Πόλη Χρυσοχούς, επ. Πάφου. Δ-Κ 11.00-23.00.
Facebook: Psaropoulos Fish Tavern 

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close